www.softwaretestforum.dk Forum Index www.softwaretestforum.dk
Virtuelle netværks forum for dem som arbejder professionelt med QA og software test
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

qc 10 patch 10 giver acces violation

 
Post new topic   Reply to topic    www.softwaretestforum.dk Forum Index -> Quality Center
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Janne Helweg Dam
Bruger på niveau 1
Bruger på niveau 1


Joined: 16 Sep 2008
Posts: 12
Location: Frederiksværk/Roskilde

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 12:23 pm    Post subject: qc 10 patch 10 giver acces violation Reply with quote

Jeg vil høre om der er andre der bliver ved med at få acces violation i qc.

Vi har fået oplyst at QC ka give denne fejl når man også kører en lang række andre programmer.

Vi står med en masse udviklere der opgiver at anvende qc fordi de konstant får denne fejl og work arround er luk ie ned og op igen.
Det tager unødig tid og er utrolig fustrerende når det sker for 5-10 gang på en dag.

Er der andre der står i samme situation?
Er der nogle der har en løsning?

Er det noget I også oplever er der måske mulighed for at få HP i tale omkring dette???


På forhånd tak.
Med venlig hilsen

Janne Helweg Dam / BEC
Back to top
View user's profile Send private message
Janne Helweg Dam
Bruger på niveau 1
Bruger på niveau 1


Joined: 16 Sep 2008
Posts: 12
Location: Frederiksværk/Roskilde

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 12:27 pm    Post subject: henvendelser fra øvrige virksomheder der anvender qc 10 Reply with quote

Hej igen.
Jeg har modtaget mange svar på dette via mail.
Takker mange gange.
Hvis I mener det har relevans er I velkommen til at lægge jeres svar ind her.
Jeg har efter tilsagn fra jer nævnt at vi er mange der har problemer med denne fejl - nogle oftere end andre.
Fejlen opstår især når der er sket ændringer i browserinstillingerne og vi kan få den midlertidig væk hvis vi nulstiller. Derudover er der en del programmer man ikke kan have kørende mens man arbejder med QC.
Vi har rejst for HP at vi håber stærkt HP for forbedret robustheden i qc således at vi ikke oplever disse problemer.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.softwaretestforum.dk Forum Index -> Quality Center All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group